MTN Business

MTN Business Complete

H MTN Business δημιούργησε το MTN Business Complete για να καλύψει τις συνδυαστικές σας ανάγκες για απρόσκοπτη επικοινωνία και πρόσβαση σε προηγμένα εργαλεία πληροφορικής.

Διαμορφώστε το δικό σας πακέτο με τον τρόπο που ταιριάζει στην επιχείρησή σας με σημαντικές εξοικονομήσεις και απολαύστε προηγμένες λύσεις Τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής μ’ ένα συνολικό μηνιαίο πάγιο.

Το δικό σας πακέτο MTN Business Complete

Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών Περιγραφή Πλάνα / Άδειες Μηνιαίο Πάγιο
Κινητή Τηλεφωνία
Διαδίκτυο
Σταθερή Τηλεφωνία
Συνδυάστε κινητή τηλεφωνία με διαδίκτυο, για να αποκτήσετε δωρεάν επιπρόσθετες υπηρεσίες.
Υπηρεσίες Πληροφορικής
Cloud Endpoint Security
Φιλοξενία Domain
Συνολικό μηνιαίο πάγιο πριν την έκπτωση
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ προεπιλεγμένων χρηστών (από κινητό σε σταθερό και το αντίστροφο, μεταξύ κινητών και μεταξύ σταθερών)
 • 4 Στατικές IP’s
 • Fax On E-mail
 • HD Voice για σταθερή τηλεφωνία
  (ισχύει για συμβατές συσκευές)

 • Bulk SMS
  (εξαρτώνται από το ύψος του συνολικού μηνιαίου παγίου σας)
  Bulk SMS 200Bulk SMS 350Bulk SMS 500
 • Συνολική Έκπτωση
  βάσει των πλάνων που επιλέχθηκαν

  0%

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Ένας προσωπικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας σε 24 ώρες.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσες ταυτόχρονες κλήσεις μπορώ να πραγματοποιήσω μέσω της υπηρεσίας σταθερής τηλεφωνίας μου;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τόσες ταυτόχρονες κλήσεις, όσο είναι το σύνολο των αριθμών σταθερής τηλεφωνίας που έχετε. Προς το παρόν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε δύο τηλεφωνικούς αριθμούς ανά πλάνο σαν μέρος του πακέτου. Στο προσεχές μέλλον όμως, θα μπορούμε να σας προσφέρουμε περισσότερους. Αν χρειάζεστε περισσότερους από δύο αριθμούς, για να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας, επικοινωνήστε με τον Προσωπικό σας Σύμβουλο και θα σχεδιάσει μία λύση προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.

Γιατί να αποκτήσω σύνδεση διαδικτύου για την επιχείρησή μου από την MTN Business;

Η ΜΤΝ Business σας προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω κυκλωμάτων ADSL και VDSL με υψηλές ταχύτητες που ανέρχονται έως τα 50 Mbps για downloading και μέχρι τα 4 Mbps για uploading. Το τελικό εύρος ταχυτήτων που σας παρέχεται εξαρτάται από τον έλεγχο διαθεσιμότητας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σας.

Γιατί να διαλέξω τα πλάνα κινητής τηλεφωνίας MTN 4G Business Smart;

Συνδεθείτε με ένα από τα διαθέσιμα πλάνα MTN 4G Business Smart και αποκτήστε χρόνο ομιλίας, SMS και mobile internet με τις ασύλληπτες ταχύτητες του δικτύου MTN 4G, όλα με ένα ενιαίο μηνιαίο πάγιο. Τα πλάνα ΜΤΝ 4G Business Smart σχεδιάστηκαν για να καλύψουν την ανάγκη σας για μια ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει τα πάντα σε ένα μηνιαίο πλάνο. Τα πλάνα MTN 4G Business Smart σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να μοιραστείτε όγκο δεδομένων με το tablet ή το laptop σας, χρησιμοποιώντας την κάρτα MTN Multi SIM, που θα λάβετε δωρεάν. Αν αποκτήσετε δεύτερη ή τρίτη κάρτα Multi SIM, θα επωφεληθείτε περαιτέρω, καθώς δεν θα χρεωθείτε για μηνιαίο πάγιo.

Ποια είναι τα οφέλη του πακέτου MTN Business Complete;

Το πακέτο υπηρεσιών MTN Business Complete προσφέρει απεριόριστη δωρεάν ενδοεταιρική επικοινωνία μεταξύ γραμμών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, σύνδεση διαδικτύου υψηλών ταχυτήτων και κλήσεις εκτός εταιρείας με εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις, προκειμένου να μειώσει περαιτέρω τα καθημερινά λειτουργικά σας κόστη. Με το υψηλής ποιότητας CPE (τερματικός εξοπλισμός στο κτήριο) που παρέχει, επωφελήστε επίσης από λειτουργίες, όπως είναι το Fax On Email και η δυνατότητα HD Voice για τη σταθερή σας γραμμή. Παράλληλα παίρνετε έως και 500 δωρεάν Bulk SMS, καθώς και 4 Στατικές IP addresses. Με το MTN Business Complete μπορείτε να επικοινωνείτε με ένα αξιόπιστο πάροχο για κάθε σας τεχνολογική ανάγκη, αφού ο καταρτισμένος Προσωπικός σας Σύμβουλος θα είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να μεγιστοποιήσει το κέρδος σας με την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας.

Τι περιλαμβάνει το Microsoft Office 365;

Η δέσμη υπηρεσιών Microsoft Office 365 παρέχει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές Office (Word, Excel, Power Point κ.α.), καθώς και σε άλλες υπηρεσίες που είναι προσβάσιμες μέσω διαδικτύου (cloud) και αυξάνουν την παραγωγικότητα. Για παράδειγμα Skype for Business, web conferencing, Exchange Online, hosted email for business, επιπρόσθετη δυνατότητα αποθήκευσης online μέσω του OneDrive for business και Skype minutes for home.

Τι είναι οι υπηρεσίες cloud;

Οι υπηρεσίες cloud είναι διαδικτυακές υπηρεσίες πληροφορικής που διατηρούνται εκτός της επιχείρησής σας. Όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες που φιλοξενούνται στο cloud, η υποδομή IT σας απομακρύνεται από τις εγκαταστάσεις σας και συντηρείται από έναν τρίτο πάροχο (hosted), αντί να διατηρείται στο server του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Με το Microsoft Office 365 για παράδειγμα, η αποθήκευση πληροφοριών, υπηρεσιών και λογισμικού μεταφέρεται και διαχειρίζεται εξ’ αποστάσεως από servers ιδιοκτησίας της Microsoft.

Για να χρησιμοποιήσω το Microsoft Office 365 πρέπει να είμαι συνδεδεμένος στο internet;

Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για την εγκατάσταση και ενεργοποίηση όλων των υπηρεσιών MS Office 365. Η συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο είναι επίσης απαραίτητη για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες MS Office 365 cloud, συμπεριλαμβανομένου του email, του conferencing, της διαχείρισης IT κ.α. Πολλές υπηρεσίες Office 365 περιλαμβάνουν την desktop εκδοχή του Office, όπως το Office 365 Complete.

Στα πλεονεκτήματα της εκδοχής desktop των εφαρμογών Office συγκαταλέγεται η δυνατότητα εργασίας offline. Με δεδομένο ότι κάθε φορά που θα συνδέεστε στο διαδίκτυο όλη η δουλειά σας αυτομάτως θα συγχρονίζεται, εσείς δεν θα ανησυχείτε πλέον για τα αρχεία σας και κατά πόσον αυτά έχουν ανανεωθεί.

Η desktop εκδοχή του Office ενημερώνεται αυτομάτως και αναβαθμίζεται κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο έτσι, ώστε πάντα να έχετε τα πιο πρόσφατα εργαλεία στη διάθεσή σας, για να μπορείτε να δουλέψετε αποτελεσματικά και να είστε παραγωγικοί.

Τί κερδίζω με την υπηρεσία Domain Hosting;

Τα ονόματα domain περιλαμβάνονται στα URL και σηματοδοτούν συγκεκριμένες κατηγορίες ιστοσελίδων. Η MTN Business σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το καταλληλότερο domain για το εταιρικό σας website, για παράδειγμα .com, .net, .eu, .org ή .info. Στη συνέχεια διερευνούμε τη διαθεσιμότητα του domain και υλοποιούμε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες και αδειοδοτήσεις, για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε.

Τι προσφέρει στην επιχείρησή μου το λογισμικό Cloud Endpoint Security;

Το λογισμικό Cloud Endpoint Security προστατεύει όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούν Windows, Linux και Mac OS X, καθώς και τα Android smartphones και tablets, από οποιαδήποτε γνωστή και μη απειλή (Zero-Day). Επιπρόσθετα, σας επιτρέπει να ελέγξετε και να παραμετροποιήσετε το επίπεδο ασφαλείας όλων των συσκευών του δικτύου σας. Με το Cloud Endpoint Security όλες οι λειτουργίες υλοποιούνται μέσω cloud, για αυτό η επίδραση του antivirus στην απόδοση του συστήματός σας είναι κυριολεκτικά μηδαμινή.

Τι είναι η Στατική IP και πώς μπορώ να επωφεληθώ από αυτήν;

Στατική IP (Internet Protocol) διεύθυνση αποκαλείται ο μοναδικός αριθμός που αποδίδεται σε έναν υπολογιστή/server από τον διαδικτυακό σας πάροχο, δηλαδή την MTN Business. Οι Στατικές IP διευθύνσεις είναι χρήσιμες για τη φιλοξενία ιστοσελίδων, web servers και Voice over Internet Protocol (VoIP) υπηρεσιών. Παράλληλα προσφέρουν υψηλές ταχύτητες και αξιοπιστία.

Πώς μπορώ να διαχειριστώ τα δωρεάν Bulk SMS μου;

Η ΜΤΝ Business θα σας δώσει τους απαιτούμενους κωδικούς, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο portal της ΜΤΝ και να στέλνετε μαζικά SMS στους πελάτες σας κάθε μήνα.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των διαθέσιμων πλάνων Υποστήριξης IT;

Για την MTN Business η υποστήριξη μετά την πώληση είναι πολύ σημαντική, για αυτό δίνουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να επιλέξουν αυτό που είναι καλύτερο για την επιχείρησή τους. Η Standard Υποστήριξη παρέχεται δωρεάν και σας δίνει πρόσβαση 24x7 στη Γραμμή Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών στο 131, που καλύπτει όλα τα Τηλεπικοινωνιακά, καθώς και βασικά θέματα πληροφορικής. Σας δίνει επίσης την επιλογή να στείλετε e-mail στο mtnbusiness@mtn.com.cy Η Υποστήριξη Premium από την άλλη πλευρά, προσφέρει ταυτόχρονα τηλεφωνική και άμεση υποστήριξη των τεχνικών αναγκών σας με επισκέψεις των πιστοποιημένων μηχανικών μας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σας. Η Premium Υποστήριξή σας βασίζεται στις επιχειρηματικές ανάγκες σας και προσαρμόζεται ανάλογα με τον αριθμό των αδειών χρήσης που διαθέτετε.

H ΜΤΝ Business παρέχει το απαιτούμενο CPE για πρόσβαση στο διαδίκτυο;

H MTN Business παρέχει υψηλής ποιότητας CPE (τερματικός εξοπλισμός στο κτίριο) , το MTN Fritzbox, παρέχοντας πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες, από τις οποίες μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρησή σας. Μάθετε περισσότερα στην αντίστοιχη σελίδα του website μας, που σύντομα θα βρίσκεται στη διάθεσή σας.